“Waarom dan niet gelijk de allermooiste en vetste die je je kan indenken?!”

Andrea Kroon

Mijn naam is Andrea Kroon, ik ben 23 jaar, net afgestudeerd en woon in Groningen. Zoals voor veel hardlopers ontbreekt het rennen van een marathon ook niet op mijn bucketlist. En als je dan toch hebt bedacht een marathon te gaan lopen, waarom dan niet gelijk de allermooiste en vetste die je je kan indenken?! Daarom heb ik mezelf in 2018 deze nieuwe uitdaging in het leven gegeven: de marathon van New York City lopen! Samen met het Run For Life Team 2018 ga ik op 4 november deze uitdaging aan.

Maar ik doe niet graag dingen alleen voor mezelf en daarom heb ik ervoor gekozen om deze fantastische ervaring te combineren met het inzamelen van donaties voor KWF Kankerbestrijding. De marathon zal veel motivatie, doorzettingsvermogen en inspanning van me gaan vergen, maar mensen met deze vreselijke ziekte moeten pas echt vechten en verdienen daarom het best mogelijke onderzoek!

Draag je steentje bij en steun mij – en dus KWF Kankerbestrijding –  door te doneren via onderstaand formulier, alvast heel erg bedankt!”

Donatieteller: € 1990,5

Bijgewerkt tot en met: dinsdag 27 november, 06.43 uur

100%