IMG_6433


“Hallo allemaal,

Ik ben Alexander, 27 jaar en woonachtig in Nijmegen.

Het jaar 2016 wordt het jaar dat ik de marathon van New York City zal gaan lopen! Dat is een behoorlijk hoge lat die ik heb gelegd, maar tegelijkertijd een fantastisch streven waar ik me voor de volle honderd procent voor ga inzetten. Samen met de overige leden van het Run for Life Team ga ik deze marathon lopen in het kader van de strijd tegen kanker. De weerzin die komt kijken bij de gedachte aan de vele trainingen, de commitment en de blessures valt in het niets bij de gedachte dat ik een bijdrage kan leveren aan de strijd tegen kanker, door middel van het lopen van een marathon in de metropool New York. Als zorgverlener krijg ik op regelmatige basis te maken met deze nietsontziende ziekte en ben ik me ervan bewust dat de bestrijding van deze ziekte veel geld kost. Hier wil ik een bijdrage aan leveren. Om dit alles te kunnen verwezenlijken heb ik jullie hulp nodig. Door middel van een (kleine) financiële bijdrage kan ik samen met jullie ervoor zorgen dat de dag dat er niemand meer hoeft te sterven aan kanker dichterbij komt: het centrale doel van de KWF Kankerbestrijding!

Ik ben in ieder geval zeer gemotiveerd om in New York niet zomaar te finishen, maar ook om een top tijd neer te zetten. Ondertussen is het besef ontstaan dat ik hiervoor serieus aan de bak moet. Vandaar dat ik iedereen wil bedanken voor jullie bijdrage en steun die ervoor gaat zorgen dat ik dit doel op 6 november 2016 zal gaan behalen!”