“Dit alles met hopelijk een prachtige medaille als herinnering aan deze prachtige ervaring.”

Wouter Wytenburg

“Op de valreep van 2021 maakte ik op 38-jarige leeftijd de beslissing: ik wil voor mijn 40e twee van mijn ‘bucket list’ dingen gaan doen: de Marathon van New York uitrennen (42.195 kilometer – iets snels) en de Camino Santiago wandelen van Frankrijk naar Spanje (825 kilometer – iets langzaams). Graag leg ik jullie uit waarom:

De marathon van New York City is om mijn gezonde en sterke lichaam tot het uiterste uit te dagen, bewust te zijn van mijn eigen gezondheid en hiermee geld op te halen voor het goede doel. De Camino Santiago wil ik graag wandelen om mentaal en spiritueel een prachtige reis te maken met genoeg tijd voor introspectie, vooruitblikken en mooie ontmoetingen onderweg.

Beide uitdagingen delen een aantal bijzondere eigenschappen: beiden zijn extreem op hun eigen manier, vereisen een gedisciplineerde en langdurige voorbereiding, beiden zijn wereldwijd geliefd, en iedereen neemt deel met ‘een hoger doel’, of dit nu fysiek, mentaal of een beetje van beiden is. Leuk genoeg staan voor mij persoonlijk deze beide uitdagingen niet zozeer in het teken van bewegen maar bedoeld om juist stil te staan bij de schoonheid van het leven: goed, slecht, en alle kleuren ertussenin.

Mijn commitment om vol met power en enthousiasme deel te gaan nemen aan de New York City Marathon via Run for Life is een waanzinnig mooie ‘stok achter de deur’ om mijzelf in 2022 te ontwikkelen tot een heuse marathonrenner die met jullie donaties een verschil mag helpen maken in het leven van mensen op hun reis van ziek zijn naar beter worden, dit alles met hopelijk een prachtige medaille als herinnering aan deze prachtige ervaring.

Alvast heel erg bedankt voor jullie steun! Ik zal jullie via social media op de hoogte houden van mijn voortgang!

Liefs, Wouter”

Donatieteller: € 200.00

20%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 6 november 2022
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.