“Sportief bezig zijn is iets wat ik eigenlijk al mijn hele leven het liefste doe.”

Tom Smeele

“Mijn naam is Tom Smeele, 29 jaar, advocaat en woonachtig in Amsterdam. In november van dit jaar ga ik mezelf met Run for Life tot het uiterste drijven tijdens de marathon van New York. Het doel: zo veel mogelijk geld op halen voor KWF Kankerbestrijding!

Sportief bezig zijn is iets wat ik eigenlijk al mijn hele leven het liefste doe. Hardlopen is dan ook een van mijn passies, en na het lopen van marathons in Rome, Parijs, Lissabon en de Médoc is het nu tijd voor het échte werk: New York City. Niet alleen wil ik mezelf qua tijd overtreffen (onder de 3:30 uur is het doel), maar daarnaast wil ik deze gelegenheid ook aangrijpen om samen met het Run for Life Team 2021 zo veel mogelijk geld op halen voor een belangrijk doel als KWF Kankerbestrijding. Want hoewel de kennis over kanker, en de overlevingskansen van kankerpatiënten, de afgelopen jaren enorm zijn vergroot, is er nog een lange weg te gaan richting de 100%. Om steeds dichter bij dat doel te komen blijft het nodig om onderzoek te doen. En onderzoek kost geld. Veel geld. Daarom wil ik me de komende maanden maximaal inzetten om geld op te halen. Zodat KWF Kankerbestrijding onderzoek mogelijk kan blijven maken om de levens van mensen die te maken krijgen met deze verschrikkelijke ziekte, te blijven verbeteren.

Iedere euro die je doneert komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Alvast heel erg bedankt!”

Donatieteller: € 0.00

0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.