“Met mijn deelname wil ik graag het verdriet omzetten in iets positiefs en productiefs.”

Suus de Jong

“Mijn naam is Suus de Jong en wat ben ik blij dat ik mag deelnemen aan het Run for Life Team 2022!

Een jaar of 10 geleden ben ik begonnen met hardlopen en heb ik onder andere de Dam tot Damloop en een halve marathon gerend. Nu wil ik mijzelf graag extra uitdagen door een marathon te lopen. En die kans krijg ik in november op het iconische parcours door New York City!

Maar dit is niet de belangrijkste reden om mee te doen. In april 2012 is mijn lieve broer Daan overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Met mijn deelname wil ik graag het verdriet omzetten in iets positiefs en productiefs. Met het Run for Life Team halen we geld op voor KWF Kankerbestrijding. Daan krijg ik er niet mee terug, maar hopelijk dragen de donaties bij aan het doel van KWF Kankerbestrijding om de kwaliteit van leven van mensen met kanker te verbeteren. En daar zet ik me graag voor in.”

Donatieteller: € 80.00

8%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 6 november 2022
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.