“KWF Kankerbestrijding zet zich in voor een beter leven met en na kanker”

Stephanie Walinga

Hi iedereen! Ik ben Stephanie, ik ben 27 jaar en woon in Amsterdam. Dit jaar ren ik samen met het Run for Life Team 2023 de New York City Marathon om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding zet zich in voor een beter leven met en na kanker, dit doen zij door het doen van vele onderzoeken. En voor deze onderzoeken is geld nodig! Met mijn deelname aan de New York City Marathon hoop ik een mooi bedrag op te kunnen halen maar daarvoor heb ik jouw hulp nodig! Doneren kan via onderstaande link, alle kleine beetjes helpen en komen volledig ten goede van KWF Kankerbestrijding. Heel veel dank!

Donatieteller: € 2245.00

0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 5 november 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.