“Hardlopen is al jaren één van mijn favoriete bezigheden.”

Sophie Zonjee

“Hi! Ik ben Sophie, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik ga dit jaar de New York City Marathon rennen samen met het Run for Life Team 2023.

Hardlopen is al jaren één van mijn favoriete bezigheden. De Dam tot Damloop en de halve marathon van Amsterdam heb ik al in de benen en nu staat een hele marathon op het programma. En wel de marathon die al jaren bovenaan mijn bucketlist staat: de New York City Marathon.

Niet alleen het rennen van deze marathon zie ik als een uitdaging, maar daarnaast hoop ik ook zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Door geld op te halen voor deze organisatie hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de onderzoeken die KWF Kankerbestrijding doet naar de betere behandeling van kanker. Draag jij ook een steentje bij?”

Donatieteller: € 0.00

0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 5 november 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.