“Het gevoel van vrijheid, geluk en rust tijdens een rondje op het strand, daar kan niets tegenop!”

Simone Romijn

“Hoi! Ik ben Simone, 30 jaar, ik woon in Voorschoten en ik werk als psycholoog. Hardlopen is altijd mijn passie geweest. Het gevoel van vrijheid, geluk en rust tijdens een rondje op het strand, daar kan niets tegenop!

In 2021 liep ik mijn eerste marathon in Rotterdam. Dat was een hele ervaring en even leek het daarbij te blijven, maar toch begonnen de kriebels weer te komen. Nu, twee jaar later, ben ik klaar voor de volgende uitdaging. Opnieuw ga ik voor de marathon, maar dan wel hand in hand met het goede doel. De keuze om dit jaar de marathon van New York City te rennen voor KWF Kankerbestrijding was snel gemaakt. Helaas kent iedereen wel iemand met deze vreselijke ziekte. Door geld op te halen voor dit prachtige doel wil ik een bijdrage leveren aan onderzoek en betere behandeling van kanker, in de hoop dat er weer een aantal stappen kunnen worden gezet in deze strijd.

Helpen jullie mee door te doneren? Elke donatie gaat 100% naar het goede doel!
Ontzettend veel dank voor ieder bedrag!”

Donatieteller: € 32.00

3%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 5 november 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.