“Alles geven!”

Sabine Leijten

“Hallo allemaal, mijn naam is Sabine Leijten en woon in het bruisende Amsterdam.

Eindelijk is het zo ver! Ik ben één van de… gelukkige deelnemers van het Run for Life Team 2021. Dit jaar is de 50e editie van de New York City Marathon en ik ben dan ook zeer trots dat ik mee mag lopen voor een erg belangrijk goed doel: KWF Kankerbestrijding!! Het lopen van deze marathon staat al jaren op mijn bucketlist!

We hebben allemaal in deze roerige periode van COVID direct of indirect de gevolgen in onze naaste omgeving meegemaakt. Nu gaan we langzaam de draad weer oppakken en beseffen we ons dat we heel veel dingen en momenten in ons leven ‘normaal’ vonden. Het is weer tijd deze momenten te gaan waarderen, van het leven te genieten en nieuwe ervaringen op te gaan doen.

Veel dierbare mensen om ons heen ondervinden ook nog steeds de nare gevolgen van die andere ziekte. Daar helpen de onderzoeken van KWF Kankerbestrijding enorm aan bij. Voor deze onderzoeken is geld nodig, heel veel geld. Ik ben daarom ook erg blij dat ik mijn steentje bij kan dragen en ga deze marathon met 100% inzet lopen. Het zal veel trainen en afzien zijn, maar mede door jullie steun gaat mij dat lukken!

Elke donatie is welkom! Het gaat niet om het bedrag, maar de gedachte erachter dat we samen weer een stapje verder zijn deze ziekte draagbaarder of liever helemaal te kunnen genezen.

Vele malen dank!! Liefs Sabine”

Donatieteller: € 1602.00

80%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.
New York City Marathon - 7 november 2021
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.