slide 1
Image Slide 1
Image Slide 2
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Persoonlijke pagina

Romy van Rooij
"Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes."

“Dit jaar heb ik de kans gekregen om mijn grootste droom te verwezenlijken, namelijk meedoen aan de New York City Marathon!

Ik zal me eerst even voorstellen; ik ben Romy van Rooij, 20 jaar jong. En ik ga dit jaar afstuderen als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg. Dus het zorgen voor en denken aan anderen zit wel in mijn bloed. Daarom vind ik het heel fijn om voor KWF Kankerbestrijding te mogen lopen.

Ongeveer 3 jaar geleden begon ik met hardlopen. Hier heb ik ondertussen al mooie doelen mee kunnen behalen. In deze 3 jaar heb ik een halve en een hele marathon mogen rennen, waar ik erg blij en trots op ben. Dat ik dit jaar de New York City Marathon mag gaan rennen is fantastisch!! En dat ik dat ook nog eens mag doen voor KWF Kankerbestrijding is de kers op de taart!! Iedereen heeft helaas wel te maken met kanker in zijn of haar omgeving. KWF Kankerbestrijding helpt dan ook in het faciliteren van onderzoeken om er voor te zorgen dat kanker steeds beter behandeld kan worden en dat er steeds meer perspectief ontstaat voor kankerpatiënten.

Mocht je toch al van plan zijn om voor KWF Kankerbestrijding te doneren dit jaar dan zou het natuurlijk heel fijn zijn als je dat via een donatie aan mij zou willen doen! Jouw donatie komt via Run for Life goed bij KWF Kankerbestrijding terecht.

Alvast bedankt voor je donatie! Groot of klein, alle beetjes helpen!”

Donatieteller: € 1304.50

130%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

New York City Marathon - 3 november 2024
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Donatieformulier

€ 25678.57

Dit is het bedrag dat Run for Life Team 2024 tot nu toe heeft opgehaald.

€ 403.737,48

Dit is het bedrag dat Run for Life tot nu toe heeft gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Run for Life Team 2011 – 2023

€ 30.648,67

Dit is het bedrag dat Run for Life Team 2023 heeft gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2024 heeft Run for Life maar liefst € 403.737,48 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 13 jaar tijd hebben 243 deelnemers met ons meegedaan, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2024 voor de 14de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.