1557634_679432445430067_593623881_n


“Ik ben Rick van Bergenhenegouwen, 26 jaar, werk nu ruim 4 jaar als fiscaal adviseur bij PwC en mag mezelf sporadisch een hardloper noemen.

Dit jaar ga ik eindelijk een van mijn lange termijnplannen uitvoeren: het lopen van de New York Marathon! Een lang gekoesterd plan dat ik eerder telkens voor me uit heb geschoven. Maar nu ik me heb ingeschreven heb ik zin in ieder van de 42.195 meter en de vele trainingsmeters!

Ik heb er bewust voor gekozen om te lopen met Run For Life, A New YorK challenge. Ik heb altijd veel respect gehad voor de mensen die door te lopen, fietsen of wat voor actie dan ook geld op halen voor een goed doel. Het lopen van de New York Marathon is een mooie aanleiding om zelf in actie te komen en geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding!

Op naar de finish en een mooi bedrag voor KWF Kankerbestrijding!”