“Ik ren de New York City Marathon voor Papa!”

Nina Algra

“Mijn naam is Nina Algra, ik ben 28 jaar oud, woon in Amsterdam en werk bij de online supermarkt Picnic. Ik ben sportief en houd ervan uitdagingen aan te gaan. In mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gehockeyd en een paar jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Na de Dam tot Damloop en de halve marathon van Amsterdam, is het nu tijd voor de ultieme uitdaging: de New York City Marathon!

Ik ga de marathon voor KWF Kankerbestrijding rennen en dat is voor mij niet zomaar een doel. Mijn leven werd op zijn kop gezet toen mijn vader gediagnosticeerd werd met kanker in juli 2014. Wij hebben 5 maanden geknokt tegen deze verschrikkelijke, slopende ziekte, maar helaas heeft mijn vader de eindstreep niet mogen halen…

Helaas kent iedereen in zijn of haar directe omgeving wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. We hebben nog niet de ultieme behandeling tegen kanker gevonden en daarom blijft onderzoek nodig! Ik besef als geen ander dat het rennen van een marathon in het niet valt bij de strijd die kanker patienten moeten leveren en dat het mijn vader helaas niet terug zal brengen. Ik hoop echter bij te dragen aan een wereld waarin kanker geen geliefden van elkaar scheidt. Daarom ren ik de New York City Marathon voor papa en wil ik zoveel mogelijk geld inzamelen!

Laten we samen kanker verslaan en ervoor zorgen dat iedereen de eindstreep kan halen!”

Donatieteller: € 2214.00

111%

Donatieformulier

New York City Marathon - 6 november 2022
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.