“Ik ren de New York City Marathon voor Papa!”

Nina Algra

“Mijn naam is Nina Algra, ik ben 26 jaar oud, woon in Amsterdam en werk bij de online supermarkt Picnic. Ik ben sportief en ik houd ervan om bezig te zijn. In mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gehockeyd en een paar jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Na de dam tot damloop en de halve marathon van Amsterdam, is het nu tijd voor de ultieme uitdaging: de New York City Marathon!

Ik ga de marathon voor KWF Kankerbestrijding rennen en dat is voor mij niet zomaar een doel. Vijf jaar geleden werd mijn leven op zijn kop gezet toen mijn vader in korte tijd overleed aan kanker. Ik ren de New York City Marathon voor Papa! Helaas kent iedereen in zijn of haar directe omgeving wel iemand die kanker heeft of heeft gehad. We hebben nog niet de ultieme behandeling tegen kanker gevonden en daarom blijft onderzoek nodig!

Laten we samen kanker verslaan! Alle beetjes helpen, alvast bedankt!”

Donatieteller: € 295.00

30%

Donatieformulier

New York City Marathon - 7 november 2021
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.