Lukt het niet om te doneren?

Probeer het alsjeblieft nogmaals. Indien je voor een bankoverschrijving hebt gekozen dan ontvang je nu een email, op het e-mailadres dat je net hebt opgegeven, met daarin de benodigde informatie om de donatie over te maken.

Doneren | Team 2019
Hulp via Webmaster

Doneren | Team 2019

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 7 jaren heeft Run for Life maar liefst € 272.657,30 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 7 jaar tijd hebben 160 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2018 voor de achtste keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.

New York City Marathon 2018
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec