slide 1
Image Slide 1
Image Slide 2
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Persoonlijke pagina

Niels Thijssen
"I dare you to train for a marathon, and not have it change your live."

“Dit is mijn persoonlijke pagina voor de actie A New YorK challenge met het Run for Life Team 2024. Hiermee steunen jullie KWF Kankerbestrijding met baanbrekend onderzoek tegen kanker. Door een donatie te doen helpen jullie dit goede doel. Hoe belangrijk dit is weet ik, en ik denk meerdere van jullie, uit persoonlijke ervaring. Ook weet ik dat tegenwoordig heel veel mogelijk is om deze vreselijke ziekte te bevechten juist door het steunen van onderzoek. KWF Kankerbestrijding zorgt voor een beter leven met en na kanker.

Dit is de 4e keer dat ik voor KWF Kankerbestrijding een marathon ga lopen en naast Eindhoven, en 2 keer Amsterdam gaan we dit keer voor de grootste marathon ter wereld, de New York City Marathon. Met 35 deelnemers van het Run for Life Team 2024 gaan we zoveel mogelijk geld ophalen. Het zal mijn 15e marathon worden en deze reis naar New York zal ik samen met mijn ouders gaan maken, van wie mijn vader al 15 jaar strijdt tegen de ziekte van Kahler. Een marathon volbrengen is strijden, maar dit is niets vergeleken met de mensen die strijden tegen de gevolgen van kanker.

Het zou fantastisch zijn als je een donatie wilt doen, maar je kunt ook op andere manieren een bijdrage leveren.

Naast een redelijk stukje hardlopen, zijn er nog meer dingen die ik kan en hier kun je door mij te sponsoren gebruik van maken. Je kunt mij bijv. t/m november inhuren om een goede BBQ, Indische rijsttafel of diner verzorgd te hebben. Dus heb je geen zin om te koken of grillen, huur mij in op je feestje en sluit je aan bij het gezelschap in plaats van zelf de hele dag te moeten rennen. Of wil je bijv. je tuin gedaan hebben, maar hebt hier een takken-hekel aan, huur mij in. Lijkt je dit wat, of heb je andere suggesties laat het mij weten en we spreken een leuk donatiebedrag af.

*Het streefbedrag is EUR. 1000,- Dit bedrag zal volledig naar KWF Kankerbestrijding gaan en het bedrag daarboven zal gebruikt worden voor een tegemoetkoming in de hoge reiskosten, welke volledig naar mijn ouders zullen gaan.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie bijdragen en jullie zullen de komende tijd veel van de actie horen. Net zolang het streefbedrag is bereikt.

Sportieve groet,

Niels

Donatieteller: € 1010.00

40%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

New York City Marathon - 3 november 2024
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Donatieformulier

€ 25678.57

Dit is het bedrag dat Run for Life Team 2024 tot nu toe heeft opgehaald.

€ 403.737,48

Dit is het bedrag dat Run for Life tot nu toe heeft gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Run for Life Team 2011 – 2023

€ 30.648,67

Dit is het bedrag dat Run for Life Team 2023 heeft gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2024 heeft Run for Life maar liefst € 403.737,48 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 13 jaar tijd hebben 243 deelnemers met ons meegedaan, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2024 voor de 14de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.