Nicole


“Ha, ik ben Nicole, 27 jaar oud. Na mijn studie Pedagogische Wetenschappen in Nijmegen werk ik nu als Gedragsdeskundige. Sport is altijd een belangrijk element in mijn leven. Ik ben competitief ingesteld. Op het hockeyveld ben ik daarvoor op de juiste plek. Deze eigenschap hoop ik tijdens de marathon wel achter mij te laten, anders ben ik bang dat ik er al na de eerste 5 kilometer af lig.
Op mijn bucketlist staat nog altijd het lopen van een marathon en bij voorkeur die van New York natuurlijk. Tot op heden bleef het ‘juiste’ moment hiervoor uit. Wat je kunt vertalen in, dat ik nog genoeg redenen en smoezen kon verzinnen om niet deel te nemen. Dit heb ik kunnen volhouden tot enkele weekenden geleden. In een pub in Liverpool kregen mijn vriend en ik de uitnodiging om aan deze challenge deel te nemen. Of het aan de biertjes lag of dat het ‘juiste’ moment nu echt is aangebroken, ik kon op dat moment geen enkele reden meer bedenken om deze uitdaging niet aan te gaan.

Ik ben mij ervan bewust dat er vele zweetdruppels zullen vallen de komende maanden, maar heb ontzettend veel zin om deze uitdaging aan te gaan en mooie bijdrage te kunnen leveren aan KWF Kankerbestrijding!”