“Wat voor een euforisch gevoel moet het geven om daar te lopen?”

Nick van den Broek

Eindstand: € 2.642,19

100%

Nick van den Broek

“Mijn naam is Nick van den Broek, ik ben 27 jaar oud en woon in Weert. In het dagelijks leven werk ik als Online Content Planner bij een uitgeverij en daarnaast studeer ik nog. In mijn vrije tijd sta ik vaak op het voetbalveld, maar ga ik ook graag een rondje hardlopen.

Tijdens deze rondjes dwalen mijn gedachten weleens af naar het lopen van een marathon. En in het specifiek die van New York, voor mij echt een bucketlist item. Wat voor een euforisch gevoel moet het geven om daar te lopen? Maar ook, hoe diep moet ik gaan en hoe ver kan ik daarin gaan? Tijd om in 2019 daad bij het woord te voegen en antwoorden te krijgen op deze vragen.

Mijn eerste marathon maak ik nog specialer door geld in te gaan zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Door mijn vriendin, lid van team 2014, ben ik terecht gekomen bij Run for Life.

Helaas zoals zovelen heb ik familie door deze ziekte zien lijden. Oneerlijk, onwerkelijk en je bent volstrekt machteloos. Toch wil ik graag iets doen tegen deze ziekte en een poging wagen om deze machteloosheid tegen te gaan: een New York Marathon finisher worden en hiermee zo veel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek tegen kanker!

Hopelijk kan ik, maar vooral KWF Kankerbestrijding, op jullie support rekenen.

Alvast bedankt!”