“Wij vinden het een heel mooi idee om deze sportieve challenge samen met Run for Life aan te gaan”

Mirthe Steinfort en Pim van der Woude

“Hoi iedereen!

Wij zijn Mirthe Steinfort en Pim van der Woude, 28 en 33 jaar oud, inmiddels al meer dan 9 jaar samen en verzegelen in mei 2023 onze liefde met het huwelijk. Samen wonen wij in het mooie Amsterdam, waar we samen van het leven proberen te genieten. Wij hebben het geluk op dit moment allebei in goede gezondheid te zijn.

Er voor elkaar zijn in goede en in slechte tijden, tot de dood ons scheidt, is wat wij elkaar gaan beloven. Voor vele partners, ouders en gezinnen wordt dit helaas werkelijkheid als zij geconfronteerd worden met deze verschrikkelijke ziekte. Ook wij hebben de gevolgen van kanker in onze beide families en gezinnen van dichtbij meegemaakt.

Samen met het Run for Life Team 2023 staan wij in november 2023 aan de start van de New York City Marathon. Deze marathon is voor ons het ultieme sportieve doel en we vinden het een mooi idee om dit te kunnen combineren met het ophalen van geld voor KWF Kankerbestrijding. Zo kunnen wij onze gezondheid inzetten om een steentje bij te dragen voor onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte, die nog steeds veel te veel mensen raakt. In vergelijking met de jarenlange strijd die onze dierbaren tegen kanker hebben moeten leveren is het rennen van een marathon een piece of cake!

Namens Run for Life en KWF Kankerbestrijding alvast enorm bedankt voor jullie donatie!”

Mirthe Steinfort & Pim van der Woude

Donatieteller: € 50.00

1%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 5 november 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.