“Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.”

Meggie Couwenberg

‘Hallo, mijn naam is Meggie Couwenberg en ik ben 31 jaar. Ik woon in Amsterdam en ben werkzaam als tandarts. 2022 wordt een bijzonder jaar; ik ga de grote uitdaging aan, ik ga de New York City Marathon rennen!

Nog nooit eerder heb ik zo’n grote afstand gelopen. 42,195 kilometers! Ik ben sportief – vaak in de sportschool te vinden – echter hardlopen doe ik maar zo nu en dan. Toen mij gevraagd werd of ik dit jaar ook mee wilde doen moest ik daar even over nadenken. “Ik ben hier toch nog helemaal niet klaar voor? Ik geloof het bijna zelf niet, ga ik dit echt doen?” Met nog 8 maanden te gaan moet ik flink aan de slag. Dat het een jaar vol zwoegen, hard trainen en afzien wordt? Jazeker. Dat ik veel fantastische momenten ga beleven en veel geld op ga halen voor het KWF Kankerbestrijding? Zeker weten!

Ik kijk nu al enorm uit naar het moment dat ik over de finish van de New York City Marathon loop en terug kan kijken op een bijzonder jaar en avonturen samen met de andere ‘Run for Life’ renners.

Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving die te maken heeft (gehad) met deze verschrikkelijke ziekte. Het is belangrijk dat er meer geld beschikbaar komt voor het onderzoek naar kanker zodat nieuwe en betere behandelingen de overlevingskans voor patiënten kunnen vergroten.

Een steentje bijdragen aan de bestrijding van kanker in combinatie met een sportief uitdagende prestatie in teamverband: Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Doneer via onderstaand formulier. Alle beetjes helpen, alvast hartelijk dank!’

Donatieteller: € 343.00

34%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 6 november 2022
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.