“Tijdens het hardlopen kom ik tot rust, denk ik aan even helemaal niets en geniet ik van alles om mij heen.”

Marc de Wals

“Mijn naam is Marc de Wals, 39 jaar, echtgenoot en vader van 3 kinderen. Op mijn 20ste levensjaar verloor ik mijn vader aan de gevolgen van kanker. Mijn wereld veranderde binnen 3 maanden. Alle doelen en dromen die ik had verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik stopte met mijn opleiding als vakslager, ging werken bij de Defensie en werd al snel uitgezonden naar Afghanistan.

Na aantal maanden uitzending en terug in Nederland werd het tijd om aan mezelf te werken. Wie ben ik en wat wil ik! Mijn vrouw adviseerde mij op te gaan hardlopen en al snel is er een nieuwe passie ontstaan. Tijdens het hardlopen kom ik tot rust, denk ik aan even helemaal niets en geniet ik van alles om mij heen.

Dit jaar (2023) is het 20 jaar geleden dat ik mijn vader verloor aan de verschrikkelijke gevolgen van kanker. Ik wil de New York City Marathon dan ook graag voor hem (en alle mensen die nu nog strijden) lopen. Samen met het Run for Life Team 2023 zamelen wij geld in voor KWF Kankerbestrijding, laten we de mensen die nu en/of in de toekomst moeten strijden helpen met deze inzamelingsactie!

Help jij mee?”

Donatieteller: € 0.00

0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 5 november 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.