“Geweldig om middels sport bij te kunnen dragen aan de strijd tegen kanker.”

Luuk van Meersbergen

“Hi allemaal! Mijn naam is Luuk van Meersbergen, woonachtig in Amsterdam en hou me in het dagelijks leven bezig met bedrijfsovernames.

In tegenstelling tot veel van mijn teamgenoten vind ik hardlopen niet erg leuk. Je doet het niet bepaald voor de gezelligheid, is vaak wat saai en doet meestal pijn. Ik heb in het verleden toch twee marathons gelopen en na die ervaringen had ik mezelf eigenlijk voorgenomen om er nooit meer aan te beginnen. Totdat ik benaderd werd om mee te doen aan Run for Life Team 2020.. Ik vind het een unieke kans om bij te kunnen dragen aan KWF Kankerbestrijding. Daarom wil ik graag nog een keer heel diep gaan om, met een streeftijd van 3:30 uur, zo veel mogelijk geld op te kunnen halen voor de strijd tegen kanker.

Ik hoop van harte dat jullie helpen om mijn lijden wat waard te maken door het doen van een donatie die volledig ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding!”

Donatieteller: € 0.00

0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 1 november 2020
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.