“No one would run a marathon if they had to sign a confidentiality agreement first.”

Joris Jager

“Mijn naam is Joris Jager, ik ben 30 jaar en woonachtig te Doetinchem. Naast dat hardlopen voor mij dé manier is om fysiek fit te blijven kan het– hoe tegenstrijdig het misschien klinkt – ook erg ontspannend werken. Sinds 2018 probeer ik ieder jaar een marathon te lopen.

Een concreet doel zoals een marathon helpt mij enorm om gezonder te leven en om de discipline voor trainingen op te kunnen brengen. Daarnaast is het lopen van een marathon in een wereldstad gewoon ontzettend leuk op te doen. Dit jaar staat de New York City Marathon op de planning. Awesome.

De vrijwilligers van Stichting Run for Life zamelen al meer dan 10 jaar ieder jaar geld in voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar maak ik deel uit van Run for Life Team 2021 en heeft de marathon voor mij een hoger doel dan slechts mijn persoonlijke stok achter de deur als trainingsmotivatie. Namelijk om zoveel als mogelijk geld op te halen ten gunste van KWF Kankerbestrijding. Ik waardeer het zeer als je hieraan bij zou willen dragen doormiddel van een donatie en ieder bedrag, klein of groot, is van harte welkom. Bij voorbaat dank voor je eventuele bijdrage.

Sportieve groet/cheers! Joris”

P.S.: 100 % van mijn donaties gaan naar KWF Kankerbestrijding. Zie voor meer informatie deze pagina.

Donatieteller: € 1190.00

79%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 7 november 2021
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.