slide 1
Image Slide 1
Image Slide 2
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Persoonlijke pagina

Jildau van der Bijl

“Mijn naam is Jildau van der Bijl. Ik ben 23 jaar en ik maak dit jaar deel uit van het Run for Life Team 2024. AAHH knijp mij even! Ik ga dit jaar de New York City Marathon hardlopen! Wanneer je dit een jaar geleden tegen mij zou zeggen, zou ik je voor gek verklaren, aangezien ik toen amper een paar kilometer kon rennen. Mijn liefde voor hardlopen is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Wat begon als af en toe frustraties eruit rennen naar halve marathons naar nu dus een hele marathon! Een mentale en fysieke uitdaging die mij bang maakt en tegelijkertijd heel enthousiast…. SPANNEND!

Om deze fantastische uitdaging voor mijzelf te kunnen combineren met geld ophalen voor zo’n goed doel als KWF Kankerbestrijding is toch geweldig?! Als kind kreeg ik zelf de diagnose Leukemie. Ik heb het geluk gehad deze strijd te mogen winnen maar helaas geldt dit voor veel mensen nog niet… iets wat niet meer zou mogen gebeuren, maar nog wel werkelijkheid is. 14 jaar geleden droomde ik ervan om zelf te genezen van kanker en nu droom ik ervan om een marathon uit te rennen om hiermee andere mensen helpen te genezen.

Kanker is een ziekte die ons allemaal raakt. Help jij mee om de overlevingskansen te vergroten? Doneren kan via het onderstaande formulier. Dankjewel :)!

Ps. Ben jij geïnteresseerd in hoe ik mij voorbereid op deze enorme uitdaging? Via Instagram deel ik mijn trainingen en vooruitgang! Mijn accountnaam is: @jillz.x_

Donatieteller: € 1073.50

107%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

New York City Marathon - 3 november 2024
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Donatieformulier

€ 25678.57

Dit is het bedrag dat Run for Life Team 2024 tot nu toe heeft opgehaald.

€ 403.737,48

Dit is het bedrag dat Run for Life tot nu toe heeft gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Run for Life Team 2011 – 2023

€ 30.648,67

Dit is het bedrag dat Run for Life Team 2023 heeft gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2024 heeft Run for Life maar liefst € 403.737,48 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 13 jaar tijd hebben 243 deelnemers met ons meegedaan, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2024 voor de 14de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.