“Na een aantal kwart marathons en een halve marathon gelopen te hebben, is het nu tijd voor de hele marathon!”

Jens Rutjes

Eindstand: € 90,00

“Hoi allemaal!

Mijn naam is Jens Rutjes. Ik ben 23 jaar en studeer Tandheelkunde in Nijmegen. In de zomer van 2015 ben ik, vanuit Goes, naar Nijmegen verhuisd en sindsdien is hardlopen eigenlijk echt mijn hobby geworden! Na een aantal kwart marathons en een halve marathon gelopen te hebben, is het nu tijd voor de hele marathon! Op 1 november 2020 zal ik de 50ste marathon van New York City gaan lopen, samen met mijn vriendin Florentine Reijnen, haar zus Edmée Reijnen, en de rest van het Run for Life Team 2020!

Steeds meer mensen om ons heen krijgen de verschrikkelijke ziekte kanker of krijgen ermee te maken! Door hard te lopen en daarmee geld in te zamelen draag ik mijn kleine steentje bij aan de strijd tegen kanker. Toen ik de kwart marathon en de halve marathon liep, heb ik geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en nu ik de hele marathon ga lopen, kan dit natuurlijk niet ontbreken! Ik heb destijds beide keren ongeveer € 1500,- opgehaald. Mijn doel is om dit voor de hele marathon minstens te evenaren! Het zou fantastisch zijn als je mij daarbij zou helpen!

Graag zou ik je dan ook willen vragen om een (kleine) donatie te doen! Een steuntje in de rug voor het Run for Life Team 2020 en, veel belangrijker, een bijdrage aan de strijd tegen kanker!

Alvast enorm bedankt!”

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.