“Liefde voor lopen, lopen voor liefde.”

Irene van Soest

“Hoi! Mijn naam is Irene van Soest en heb afgelopen januari de mooie leeftijd van 30 jaar bereikt. Ik ben samen met mijn broertje Diederik zeer sportief door mijn ouders opgevoed en hardlopen is een van de vele sporten die ik graag doe! Met de familie hebben we al vele hardloopwedstrijden gelopen. Door de kick die ik kreeg van halve marathon in Amsterdam afgelopen oktober, ga ik dit jaar graag voor een nog grotere uitdaging: de New York City Marathon. Ik vind het mooi en waardevol om de sportieve uitdaging te combineren met een belangrijk goed doel: KWF Kankerbestrijding.

Helaas heb ook ik de ziekte van dichtbij meegemaakt en lijkt bij onze moeder na 2,5 jaar haar melanoomkanker nu onder controle. Omdat ik graag wil dat ze gezond blijft en alle mensen met deze ziekte een genezing gun, kan ik me geen mooier doel voorstellen dan met het Run for Life Team 2022 geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.
Daarom sta ik op zondag 6 november samen met Diederik, Meggie en de andere renners van Team 2022 aan de start van de New York City Marathon 2022!”

Liefs,
Irene

Ter informatie: Je donatie komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Donatieteller: € 662.95

66%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 6 november 2022
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.