Interesse in Team 2019

Run for Life gaat samen met een groep enthousiaste sportieve studenten & young-professionals volgend jaar een geweldige uitdaging tegemoet! Al acht jaar op rij lopen wij geld bij elkaar voor KWF Kankerbestrijding.

Zoals gezegd kan je met ons de marathon van New York City rennen en haal je tegelijkertijd sponsorgeld op voor KWF Kankerbestrijding. Run for Life maakt ieder jaar gebruik van de diensten van een reisorganisatie om de reis zo smooth mogelijk te laten verlopen. De reispakketten kosten ongeveer 2000-2500 euro* (incl. vlucht, gegarandeerd startbewijs, overnachtingen in een goed hotel, vervoer van en naar de marathon, begeleiding door fysio en trainer en een super leuke groep waar je mee naar New York gaat). *Dit was de gemiddelde pakketprijs tijdens de TCS New York Marathon 2019.

Wat staat daar tegenover? Je haalt minimaal 1000 euro aan sponsorgeld op voor KWF Kankerbestrijding. Dat hoef je niet alleen te doen (dat staat je echter wel vrij), maar dat doe je samen met je teamgenoten. Gedurende het jaar organiseert Run for Life met jouw team diverse activiteiten waar je aan mee kan doen. Zo ren je wedstrijden met elkaar, wordt er begeleiding bij je training aangeboden en kan je altijd met je vragen terecht bij de ervaren marathonrenners binnen onze organisatie. Al dit moois leidt uiteindelijk tot jullie ultieme moment: het rennen van de TCS New York City Marathon 2019. Een onvergetelijke ervaring!

Twijfel je omdat je je individueel aan wil melden? Geen zorgen! Veel van onze renners geven zich op als individu. Je krijgt snel aansluiting binnen het team en vriendschappen worden dan ook snel gesloten. In New York slaap je met elkaar op kamers (tenzij je dit zelf niet wilt) en trek je met elkaar op om naast de marathon ook met elkaar de stad te leren kennen.

Heb je nog vragen over deelname aan de New York City Marathon met Run for Life Team 2019? Dat is geen enkel probleem, want wij beantwoorden jouw vragen heel graag. Vul dan alsjeblieft het formulier hieronder in.

Ik ben geïnteresseerd in Team 2019

Quotes van oud-renners

“De New Yorkers schreeuwen je letterlijk vooruit, wat een geluk en wat een indrukwekkend iets. Duizenden en duizenden mensen langs die lange rechte wegen staan langs de kant om de ‘Marathoners’ aan te moedigen”.

Wouter Schmeitz (Team 2016)

“By far de beste ervaring van 2016, maar ook zeker in het rijtje van mooiste ervaringen uit mijn leven. Overdag helemaal tot het gaatje gaan en ’s avonds met je vrienden en familie uitkijkend over het Empire State Building met ijskoude Heineken flesjes in je hand. Onvergetelijke ervaring!”

Maarten de Borst (Team 2016)

“Ik kan niet anders zeggen dan dat elke stap die we daar hebben gezet waanzinnig is geweest, vooral de laatste stappen en de finish in Central Park. HET WAS MAGISCH!!!”

Machiel Vrijenhoek (Team 2016)

“Als je in de eerste kilometers van de marathon de Verrazano Bridge overstapt weet je dat je aan een onvergetelijk avontuur bent begonnen dat je voor de rest van je leven bij zou blijven. Ik ben in een kleine 5 uur door een fantastische achtbaan gegaan.”

Marc Perquin (Team 2014 & 2015)
“Iedereen kent KWF Kankerbestrijding wel, maar wanneer doneren mensen echt bewust? Ik heb tijdens de hele aanloop naar de marathon gemerkt dat die steun uit de meest onverwachte hoeken kwam. Vaak gepaard met ontroerende verhalen. Dit waren de vele kilometers trainen waard.”
Charlotte Deelen (Team 2012 & 2015)

“De New York Marathon is een onbeschrijfelijk evenement. De weg er naartoe is nog onbeschrijfelijker. Samen met een groep ging ik niet alleen de strijd aan met mezelf door een bijna onmogelijke prestatie van mezelf te vragen, maar gingen we ook de strijd aan tegen kanker.”

Annelies den Boer (Team 2011 & 2015)

“‘If you can run for a minute, you can run a marathon’. Het was echt een fantastisch jaar, met fantastische mensen.”

Steffie van den Berg (Team 2014)
“Als je wilt weten hoe het voelt om als Olympisch kampioen onthaalt te worden en 42,2 km kippenvel te hebben dan is de New York City marathon echt iets voor jou!”
Vince de Groot (Team 2014)

“De New York marathon was het mooiste en het zwaarste dat ik ooit gedaan heb. Een marathon is afzien, maar de mensen langs de kant en de finish maken het geweldig.”

Tahira van der Meulen (Team 2014)

“De marathon van New York; Het was ontzettend afzien. Het was pijn lijden. Het was strijden. Maar wát een mooie ervaring. Er is maar een elite groepje dat dit kan. En daar horen wij nu bij. Van ‘marathoners’ zijn we nu ‘finishers’ geworden.”

Vera Coenen (Team 2014)

Ben je nog niet overtuigd en wil je de uitgebreide verhalen lezen?

Klik hier

Run for Life

Deze ervaring vergeet je nooit meer!

Sfeerimpressie van de New York City Marathon

Loading...

Aftermovie Team 2016

Made by Hannah Padding

Aftermovie Team 2015

Made by Marc Perquin