HVK Hellen van Kempen
“Wat leuk dat je op mijn pagina bent! Je hebt de eerste stap gezet om je in te zetten voor het KWF Kankerbestrijding. Hardlopen is nooit mijn grootste hobby geweest, maar ik ben ervan overtuigd dat je met een goede dosis doorzettingsvermogen en een goede competitieve instelling heel ver (42,195 km) komt! Dus terwijl jij lekker ontspannen mijn verhaal aan het lezen bent, ben ik al hard aan het trainen voor de Marathon van New York.

Mijn naam is Hellen van Kempen en ik ben 25 jaar. Ik woon in het centrum van Amsterdam en ben werkzaam als accountmanager. Je vindt mij regelmatig op het hockeyveld en in de sportschool. Van jongs af aan heb ik altijd fanatiek gesport, maar dit jaar verleg ik mijn grenzen.

Voor mij zijn energie, uitdaging en creativiteit de belangrijkste kernwerken en deze zoek ik terug in alles wat ik doe. In 2016 doe ik dit door mee te rennen voor KWF Kankerbestrijding. Op deze manier daag ik mezelf uit om geld in te zamelen voor de zieke mensen die deze strijd helaas niet (meer) zelf kunnen voeren.

Sta even stil bij wie jij allemaal zou kunnen helpen met een kleine of grote donatie en wat voor gevoel dit jou geeft. Dat gevoel is de reden waarom ik me dit jaar inzet voor het KWF Kankerbestrijding. Wil jij je steentje bijdragen? Jij kan makkelijk helpen door op onderstaande button te klikken! Alvast bedankt!”


AAEAAQAAAAAAAAS1AAAAJGQ5YTMzYTkwLWIyMWItNDk5OS1iMTUxLTU3YjRkZmM5ZGRmZQ Rutger Stijns
“Mijn naam is Rutger Stijns, 26 jaar oud en ik ben klaar voor de meest uitdagende wedstrijd van mijn leven!

Nooit had ik gedacht dat ik mee zou doen met een marathon wedstrijd, maar nu gaat het dit jaar toch echt gebeuren. Op 6 november van dit jaar zal ik met Run for Life de marathon van New York gaan lopen. De marathon die naar verluid het meest memorabel, drukst bezocht en meest indrukwekkend is. Moeilijk was de keuze dan ook niet, toen ik 10 januari besloot mee te doen aan deze race.

Naast de sportieve uitdaging, is het mogelijk maken en stimuleren van meer onderzoek naar kanker een onwijze drijfveer om dit event een groot succes te maken. Deze combinatie maakt dat ik dit jaar activiteiten, diners, feesten en veilingen zal organiseren om dit te steunen. Mentale steun van jou is hartstikke welkom, maar een financiƫle boost voor KWF Kankerbestrijding zeker ook. Ik zal er alles aan doen om samen met jouw hulp deze marathon succesvol af te sluiten. Hard trainen en afzien zullen noodzakelijk zijn, maar uiteindelijk absoluut de moeite waard.

Om die reden zou ik je willen uitnodigen jouw spaarvarken kapot te slaan, te zoeken in de hoeken van de bank en dat wat je kunt missen bij te dragen aan Run for Life Team 2016. Zo kunnen we samen een verschil maken in de strijd tegen deze ziekte.

Heel erg bedankt voor jouw steun!”