“Op 1 november 2020 geef ik al mijn kracht om geld op te halen voor onderzoek”

Giulia Ros

Eindstand: € 542,50

“Iedereen heeft er mee te maken, met de verschrikkelijke ziekte Kanker. In Nederland krijgt maar liefst 1 op de 3 personen deze diagnose! En daarom ren ik de marathon van New York City. We kunnen niemand de ziekte ontnemen, maar wij kunnen wel al onze steun bieden. Op 1 november 2020 geef ik al mijn kracht om geld op te halen voor onderzoek waarmee wij voor eens en altijd kunnen gaan afrekenen met deze sluipmoordenaar!

Mijn naam is Giulia Ros, ik ren voor mijn moeder en tante, die de ziekte hebben overwonnen. Ik ren voor mijn vriendin Celeste, die de ziekte aan het overwinnen is. Ik ren voor mijn lieve oma en goede vriendin Corinna, die het niet hebben mogen overwinnen. En ik ren voor iedereen die nu met deze ziekte te maken heeft, of heeft gehad. Steun jij mij met een bijdrage?”

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.