“Een droom die werkelijkheid wordt.”

Gijs Lubberdink

“Jaren geleden en een aantal (studenten) kilo’s zwaarder wist ik het al: ooit zal ik de New York City Marathon gaan lopen.

De stad, de afstand, en daarmee geld ophalen voor een goed doel, that’s a once in a life time experience!

Inmiddels woonachtig in Malta, heb ik het hardlopen weer helemaal hervonden en aardig wat kilometers erop zitten het afgelopen jaar. Toen mijn broertje Joep zich inschreef voor 2020 en deze niet doorging, wist ik het zeker: 2021 is voor ons samen!

Ik zou het fantastisch vinden als iedereen deze ervaring nog specialer kan maken door (veel) geld te doneren aan KWF Kankerbestrijding. Samen met het Run for Life Team 2021 zullen wij ons best doen om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Iedereen weet wel waarom dat zo belangrijk is! Al het geld komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Alvast bedankt voor je donatie aan KWF Kankerbestrijding.”

Donatieteller: € 1160.00

116%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 7 november 2021
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.