“Veel mensen strijden tegen kanker, daarom ga ik de strijd met de New York City marathon aan.”

Freek van Kasteren

“Mijn naam is Freek van Kasteren. Ben 39 jaar oud. Getrouwd met Bianca en 3 prachtige kinderen, Roos(9) en tweeling Tess (8) en Niek (8).

In mijn dagelijks leven werk ik als eigen ondernemer in de IT branche. Daarnaast ben ik nog vrijwillig brandweerman bij Team Udenhout.

Sporten in de sportschool is niet zo’n mijn ding. Buiten lopen vind ik super om te doen. Vorig jaar heb ik aan verschillende loopwedstrijden meegedaan, mijn langste afstand is een halve marathon. Met Runkeeper hou ik mijn gelopen afstanden bij. Hier mis ik nog 1 icoontje, en dat is van de hele marathon. Deze wil ik graag voltooien.

Daardoor ben ik gaan kijken voor een goed doel. Ik ben uitgekomen bij KWF Kankerbestrijding. Helaas heb ik in mijn directe omgeving al verschillende dierbaren verloren aan kanker. Ik vind het belangrijk dat er geld vrijgemaakt wordt voor deze ziekte. Ik ga met Run for Life Team 2021 zoveel mogelijk geld op halen voor onderzoek, voorlichting en patiëntenondersteuning.

Ga jij mij steunen? Dan ga ik de strijd met de marathon van New York City aan! Deal!?”

Donatieteller: € 4360.00

55%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.
New York City Marathon - 7 november 2021
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.