Freek van Kasteren

“Mijn naam is Freek van Kasteren. Ben 40 jaar oud. Getrouwd met Bianca en 3 prachtige kinderen, Roos(10) en tweeling Tess (8) en Niek (8).

In mijn dagelijks leven werk ik als eigen ondernemer in de IT branche. Daarnaast ben ik nog vrijwillig brandweerman bij Team Udenhout.

Sporten in de sportschool is niet zo’n mijn ding. Buiten lopen vind ik super om te doen. Vorig jaar heb ik aan verschillende loopwedstrijden meegedaan, mijn langste afstand is een halve marathon. Met Runkeeper hou ik mijn gelopen afstanden bij. Hier mis ik nog 1 icoontje, en dat is van de hele marathon. Deze wil ik graag voltooien.

Daardoor ben ik gaan kijken voor een goed doel. Ik ben uitgekomen bij KWF Kankerbestrijding. Helaas heb ik in mijn directe omgeving al verschillende dierbaren verloren aan kanker. Ik vind het belangrijk dat er geld vrijgemaakt wordt voor deze ziekte. Ik ga met Run for Life Team 2022 zoveel mogelijk geld op halen voor onderzoek, voorlichting en patiëntenondersteuning.

Ga jij mij steunen? Dan ga ik de strijd met de marathon van New York City aan! Deal!?”

Donatieteller: € 5296.50

106%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

Tokyo Marathon - 5 maart 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.