IMG_1618


“Hoi! Mijn naam is Fenna van Kempen, 28 jaar oud en ook ik ga mezelf de komende maanden in het zweet werken met als doel: alle 42 kilometers uitlopen die de marathon van NY rijk is.

Er zijn heel veel mensen licht verslaafd aan hardlopen en ik ben er één van. Ik ben niet extreem fanatiek, maar sinds ik in 2011 m’n eerste paar hardloopschoenen kocht, loop ik stiekem een paar keer per week een rondje vondel- of westerpark. Niet omdat het moet, maar omdat het een heerlijke manier is om je hoofd leeg te maken. De afgelopen jaren heb ik al vaak meegedaan met diverse hardloopwedstrijden. Het meedoen gaf mij veel voldoening. Voor mij kwam toen het moment van besef, hier haal ik de meeste energie uit en in de toekomst wil ik altijd blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen!

In 2016 ga ik die uitdaging aan door de marathon van New York te lopen. Ik vind het belangrijk om mezelf tegelijkertijd nuttig te maken en op die manier mijn bijdrage te leveren aan de samenleving. In het verleden heb ik regelmatig vrijwilligerswerk gedaan en dit jaar ga ik dat doen door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding!

Jij kan mij hierbij helpen door op onderstaande knop te drukken en een donatie te doen. Alvast bedankt!”