“Ik houd van uitdagingen en ik dacht er al een tijdje aan om mee te doen aan een marathon.”

Esther van Broekhuizen

Donatieteller: € 836,15

84%

Bijgewerkt tot en met: woensdag 11 september, 14.04 uur

Esther van Broekhuizen

Ik heb nog nooit aan een hardloopwedstrijd meegedaan, maar daar komt dit jaar verandering in. Op 3 november 2019 sta ik aan de start van de New York City Marathon!

Mijn naam is Esther, ik ben 24 jaar en woon in Amsterdam. Ik zit in de laatste fase van mijn opleiding tot kinder- en jeugdpsycholoog.

Ik ben nooit een fanatiek hardloopster geweest, wel deed ik veel andere sporten waarbij ik af en toe de hardloopschoenen aantrok voor een rondje lopen. Van deze trainingen genoot ik volop en nu is het tijd voor een nieuw sportief doel. Ik houd van uitdagingen en ik dacht er al een tijdje aan om mee te doen aan een marathon. En waarom dan niet meteen de marathon der marathons? Nu is het tijd om niet meer te denken maar om te doen!

De New York City Marathon ga ik voor KWF Kankerbestrijding lopen en dat vind ik ontzettend bijzonder. Iedereen kent wel iemand die strijdt tegen kanker. Deze vreselijke ziekte kan iedereen treffen en ik vind het mooi dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Zo hoop ik dat de behandeling en kwaliteit van leven van patiënten de komende jaren verder verbeterd kunnen worden.

Met de andere renners van Team 2019 hoop ik zo veel mogelijk geld op te halen. Daarom vraag ik jullie om mij via onderstaand formulier te sponseren. Ik ben ontzettend dankbaar voor elke donatie! Alle kleine beetjes helpen!”

Donatieformulier

Laat een reactie via Facebook achter