“Ik heb een passie voor rennen, maar een marathon? Nog nooit!”

Esmee ter Veen

“Hi allemaal, ik ben Esmee en ik ga dit jaar de New York City Marathon rennen waarmee ik geld inzamel voor KWF Kankerbestrijding.

Iedereen kent iemand die kanker heeft en 1 op de 3 mensen krijgen ooit kanker, schrikbarende cijfers die bevestigen hoe hard onderzoek nodig is die o.a. leiden tot nieuwe en betere behandelingen.

Ik heb een passie voor rennen, maar een marathon? Nog nooit! Toch dacht ik er al langer over na om rennen in te zetten voor een doel dat veel groter is dan mijzelf. Toen ook in mijn omgeving deze ziekte steeds frequenter voor kwam was het voor mij duidelijk waarvoor ik het wilde doen.

Door in november door de straten van New York City te rennen hoop ik op mijn manier mijn steentje bij te dragen aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte.

Alle donaties zijn mega welkom, alvast bedankt voor je hulp!”

Donatieteller: € 30.00

2%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 5 november 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.