“Ik wist aan de start al dat het niet de laatste keer zou zijn dat ik daar zou staan!”

Edmée Reijnen

Eindstand: € 50,00

“Mijn naam is Edmée Reijnen, ik ben 33 jaar, en ik woon in Tilburg.

Dit jaar, in november, ga ik samen met mijn zusje Florentine en haar vriend Jens de 50ste editie van de New York City Marathon lopen als onderdeel van Run for Life Team 2020.

In 2011 heb ik voor het eerst de New York City Marathon gelopen met Run For Life. Dat was een geweldige ervaring. Samen met een team naar New York City, 42 kilometer hardlopen, en een bruikbaar geldbedrag ophalen voor KWF Kankerbestrijding: ik wist aan de start al dat het niet de laatste keer zou zijn dat ik daar zou staan!

Nu, negen jaar later, ben ik afgestudeerd, heb ik een leuke baan, een huis, een vriend, en twee lieve dochters. En heb ik zin in een nieuwe uitdaging. Dat gaat de New York City Marathon worden.

Ik vind het waardevol dat ik daarbij ook zoveel mogelijk geld kan ophalen voor KWF Kankerbestrijding. Ik zou het geweldig vinden als je, via mijn inspanning, KWF Kankerbestrijding zou willen steunen.”

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.