“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Doke Pouw

“Hoi! Ik ben Doke en ga samen met mijn schoonzus Annelot dit jaar de uitdaging aan om de New York City marathon te lopen. Een marathon lopen staat al een lange tijd op mijn bucketlist. Nu is het tijd om dit doel aan te gaan. De komende weken zal ik hard aan mijn conditie moeten werken. Ondanks een groot overgewicht en een nog grotere vliegangst, zal ik de finish halen.

Ik bof enorm dat ik gezond ben en dat ik alles uit het leven kan halen. Hier ben ik mij iedere dag bewust van en probeer mijn leven zoveel mogelijk als Pippi te leven: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’.

Komend jaar wil ik mensen inspireren en motiveren om ook een Pippi te zijn. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk geld voor KWF op te halen om meer mensen de kans te geven om te leven, zodat meer dromen werkelijkheid kunnen worden.

Het leven is mooi. Geniet!”

Donatieteller: € 0.00

0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 5 november 2023
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2022 heeft Run for Life maar liefst € 304.088,81 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 12 jaar tijd hebben 221 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2023 voor de 13de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.