“Ik weet zeker dat ze mee zal gaan als ik (en mijn zus) dezelfde 42km af mogen leggen.”

Diederik van Soest

‘Hoi! Mijn naam is Diederik en mijn droom om de New York Marathon te lopen kan hopelijk in 2022 in vervulling komen. Nadat in de zomer van 2018 melanoomkanker werd gediagnosticeerd bij mijn moeder, heb ik altijd met de gedachte geflirt om op sportieve wijze bij te dragen aan KWF Kankerbestrijding. Run for Life is voor mij de uitgelezen mogelijkheid om met een grote groep andere sportievelingen deze droom te verwezenlijken én tegelijkertijd bij te dragen aan het goede doel. Toen mijn vader en ooms in de jaren ’80 van vorige eeuw de New York City Marathon liepen, was mijn moeder mee als mental support. Ik weet zeker dat ze mee zal gaan als ik (en mijn zus) dezelfde 42km af mogen leggen. Fingers crossed dat Sleepy Joe de grenzen in november 2022 open laat.

Baguette!’

Donatieteller: € 55.00

6%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 6 november 2022
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.