image

Diederik Eijsvogel
“6 november 2016, ik zet totaal gesloopt de laatste stap van de New York marathon over de finish in Central Park. Nadat we met de groep van Run for Life, A New YorK challenge een jaar lang geld hebben ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en een jaar lang hard getraind hebben zullen wij een gevoel ervaren dat moeilijk te beschrijven zal zijn.

Het zal de komende maanden een lange en zware reis worden om dit gevoel te ervaren, maar op een paar kleine pijntjes na verwacht ik in ieder geval lichamelijk in staat te zijn om deze inspanning te volbrengen. Voor veel mensen zal dit door een ernstige ziekte nooit mogelijk zijn. Helaas maakte en maak ik op dit moment ook in mijn naaste familie mee hoe het is om door een ziekte beperkt te worden.

Om extra onderzoek mogelijk te maken naar kanker zal ik mij graag een jaar lang inzetten om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast is het ook een bijdrage in de strijd die mijn tante tegen deze ziekte voert.

Ik ben Diederik Eijsvogel en via deze weg vraag ik een donatie ter ondersteuning van KWF Kankerbestrijding en mijn motivatie op weg naar de laatste stap op 6 november 2016.

Alvast veel dank voor de support!”


Janine-van-Bree

Janine van Bree
“Hoi! Ik ben Janine, 25 jaar oud en woon en werk als consultant in Amsterdam. Ik hockey en loop regelmatig hard, maar heb nog nooit een marathon gelopen. De marathon van New York vind ik de mooiste en staat dan ook al een aantal jaar op mijn bucketlist. Toen een collega mij in de startvakken van een hardloopwedstrijd vertelde over ‘Run for Life’ wist ik het zeker: 2016 is het jaar dat ik de New York marathon ga lopen!

Naast dat het natuurlijk supervet is om mee te kunnen doen aan de New York marathon, vind ik het ook erg mooi dat we dit voor KWF Kankerbestrijding doen. Er zijn weinig mensen die niet iemand in hun naaste omgeving kennen die te maken krijgen met kanker. Daarom vind ik het goed dat wij ons een jaar lang gaan inzetten om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Ik heb ontzettend veel zin om komend jaar veel geld in te zamelen en te trainen voor de marathon! De New York Marathon is een coole en uitdagende ervaring op zich, maar de reis ernaar toe is minstens zo belangrijk. Ik hoop dat jullie mij willen ondersteunen in deze reis door te doneren, zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar het behandelen van kanker. Alvast heel erg bedankt!

Als je mij steunt maak je ook nog eens kans op een geheel verzorgd diner in New York style bij Americano Bar en Kitchen. Vermeld bij je donatie mijn verwachte eindtijd en diegene die het dichtstbij zit wint.”