“Een lang gekoesterde droom, mijn grootste hobby en een hoger gelegen doel komen dit jaar samen!”

Dianne van Esch

Eindstand: € 240,00

“Vaak heb ik gefantaseerd over hoe tof het zou zijn om mijzelf in te zetten voor een goed door middel van mijn grootste hobby. Het bleef bij een droom, een fantasie, een uitgesteld verlangen. Nu is het tijd om van deze droom werkelijkheid te maken. Dit jaar doe ik met Run for Life Team 2020 mee met de New York city Marathon, een stad waar ik nog nooit geweest ben, een marathon die ik nog nooit gelopen heb.. het wordt afzien, het wordt lastig, maar het wordt ook mooi, waardevol en met een ultiem doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.

Helaas heeft vrijwel iedereen in zijn directe of indirecte omgeving te maken met kanker, een vreselijke ziekte. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we deze ziekte steeds beter begrijpen en hier is onderzoek voor nodig. Elke euro helpt om het leven van mensen met kanker dragelijker te maken. Help je mee?”

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.