“Go hard or go home.”

Daphne Maas

“Go hard or go home” is iets waarin vele mensen mij wel zullen herkennen, zo is de nieuwe uitdaging voor mij dan ook wel weer een uiterste, na een aantal keren halve marathons is het nu tijd voor het echte werk, de HELE en hoe ja, de heuse New York City Marathon. Iets wat al een tijdje op mijn bucketlist staat. Nu ik ook nog eens voor een geweldig goed doel kan lopen, zijn mijn twijfels weg en is het plaatje compleet: “Ik ga definitief de marathon lopen op 4 november 2018!”

Toen in november 2015 mijn moeder werd gediagnosticeerd met borstkanker, kwam deze ziekte ineens wel heel erg dichtbij. Ik besloot toen al, als ik ooit voor een goed doel ga lopen is het voor KWF Kankerbestrijding. Nu precies 3 jaar later is het dan zover, ik ga het doen en niet alleen voor mijn naaste familie, maar voor iedereen die hiermee te maken krijgt. Ook door mijn studie Farmacie en door mijn werk in het ziekenhuis besef ik wat voor nare ziekte kanker is. Er moet nog heel veel onderzoek gedaan worden naar kanker en hier is veel geld voor nodig.

Nu ik 22 jaar ben en inmiddels al een aantal jaren aan het hardlopen ben, is mijn gezonde sportverslaving aan het knagen en wil ik steeds meer uitdagingen opzoeken. Zo ben ik nu ook aan het trainen voor triathlons, wil ik graag mijn PR’s blijven verbeteren en natuurlijk volop trainen voor de hele marathon! Stilzitten is voor mij niet weggelegd, daarom draag ik graag mijn steentje bij voor KWF Kankerbestrijding door in beweging te komen. Hopelijk kom jij met mij mee in beweging door in de onderstaand formulier wat te doneren!”

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.

Donatieteller: € 1524

Bijgewerkt tot en met: dinsdag 27 november, 06.43 uur

100%