Dam tot Damloop – startbewijs 2020

Zondag 20 september
10 Engelse Mijl – 16.1 Kilometer

Schrijf je hieronder alvast in.

Voorinschrijving
Algemene informatie
Dam tot Damloop Team 2020

Algemene informatie

Het kwam op als een ‘wilde’ gedachte, maar het was een gouden idee: het organiseren van een hardloopwedstrijd door de IJtunnel tussen de ‘Dammen’ van Zaandam en Amsterdam. Wij zijn één van de deelnemende goede doelen van de Dam tot Damloop 2020. Het hoofdonderdeel van de Dam tot Damloop, de 10 Engelse Mijl (16.1 kilometer), is al jaren binnen no-time uitverkocht. Lopen in een goede doelen team levert je – naast de steun voor het goede doel – een groot aantal extra voordelen op. Zo ben je niet afhankelijk van de drukte bij de reguliere inschrijving, omdat wij verzekerd zijn van startbewijzen. Daarnaast krijg je o.a. een bevoorrechte startpositie (voor de grote massa), een teamfoto en toegang tot de exclusieve business faciliteiten in het Dam tot Dam Park.

Run for Life loopt elk jaar de New York City Marathon voor KWF Kankerbestrijding. Als Dam tot Damloper draag je bij aan de totale cheque die wij na de New York City Marathon (zondag 1 november) gaan overhandigen aan KWF Kankerbestrijding. Jij levert hier ook een bijdrage aan, want jij gaat ook geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. In ruil voor jouw inzet regelen wij een startbewijs voor de Dam tot Damloop 2020, een bevoorrechte startpositie in de ochtend (voor de grote massa), een teamfoto, toegang tot de exclusieve business faciliteiten in het Dam tot Dam Park in Zaandam en krijg je een Run for Life runners T-shirt!

Middels het onderstaande formulier meld jij je aan om samen met Run for Life op zondag 20 september 2020 de Dam tot Damloop te rennen. Je gaat er tevens mee akkoord dat jij minstens €150,- aan donaties voor Run for Life ophaalt. Tevens vragen wij je om een kleine aanbetaling van €30,-. Het is mogelijk om deze aanbetaling retour te ontvangen na de Dam tot Damloop op zondag 20 september wanneer er minimaal €180,- aan sponsorgeld is opgehaald door jou.

Verzeker jezelf nu al van een startbewijs voor de Dam tot Damloop 2020 en meld je via onderstaand formulier bij ons aan.

Mocht je vragen hebben over de deelname of iets anders willen vragen met betrekking tot de Dam tot Damloop 2020 dan kun je dit mailen naar: [email protected].

Voorinschrijving – aanmeldformulier Dam tot Damloop 2020:

Dam tot Damloop - 20 september 2020
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Dam tot Damloop Team 2020 bestaat uit:

Dit wordt later bekend gemaakt.

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.