slide 1
Image Slide 1
Image Slide 2
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Persoonlijke pagina

Bart en Marscha
"Rennen Tegen Kanker: Steun Bart en Marscha in de New York City Marathon voor KWF Kankerbestrijding"

“Beste vrienden, familie en weldoeners,

Op 3 november zullen wij, Bart en Marscha, de New York City Marathon rennen. Dit doen we niet alleen voor de uitdaging en het avontuur, maar vooral voor een doel dat ons nauw aan het hart ligt: de strijd tegen kanker. Wij willen zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding, en hiervoor hebben we jullie hulp nodig.

Kanker heeft helaas al vaak onze levens en die van onze dierbaren geraakt. Bart’s oom Rudie is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte, zijn moeder heeft borstkanker gehad en is gelukkig genezen, maar ook ouders van vrienden zijn aan kanker overleden of strijden nog tegen deze ziekte. Deze ervaringen hebben ons gemotiveerd om in actie te komen en een verschil te maken.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Social Deal bereid is gevonden om het totale bedrag dat wij ophalen, te verdubbelen. Dit betekent dat elke donatie, groot of klein, het dubbele waard is! Jullie bijdragen kunnen direct worden gedoneerd via deze pagina.

Daarnaast willen we benadrukken dat wij alle kosten zelf betalen. Dit betekent dat donaties 100% ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding. Wij betalen zelf voor de vlucht, het hotel, het verblijf en het startnummer.

We geloven dat samen, met jullie steun, we kunnen bijdragen aan belangrijk onderzoek en betere behandelingen voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Elke euro telt en brengt ons een stap dichter bij een wereld zonder kanker.

Willen jullie ons steunen in deze missie? Jullie bijdragen kunnen direct worden gedoneerd via het donatieformulier hieronder. Met de verdubbeling door Social Deal maakt iedere euro een nog groter verschil.

Laten we samen rennen tegen kanker en hopen op een toekomst waarin niemand meer aan deze ziekte hoeft te lijden. Alvast heel hartelijk dank voor jullie steun!

Met sportieve groet,

Bart en Marscha”

Donatieteller: € 0.00

0%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

New York City Marathon - 3 november 2024
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Donatieformulier

€ 27928.07

Dit is het bedrag dat Run for Life Team 2024 tot nu toe heeft opgehaald.

€ 403.737,48

Dit is het bedrag dat Run for Life tot nu toe heeft gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Run for Life Team 2011 – 2023

€ 30.648,67

Dit is het bedrag dat Run for Life Team 2023 heeft gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

Tot 2024 heeft Run for Life maar liefst € 403.737,48 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 13 jaar tijd hebben 243 deelnemers met ons meegedaan, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2024 voor de 14de keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.