“Geniet van kleine geluksmomenten!”

Arthur Slijkhuis

“Wanneer sta je nu bewust stil bij je gezondheid? 
Gezonde mensen waarschijnlijk nooit; mensen met kanker waarschijnlijk elke dag.

De ziekte heeft een enorme impact op hun leven en de mensen om hen heen. Iedereen is er wel eens indringend mee geconfronteerd. In Nederland krijgen gemiddeld 13 mensen per uur kanker; wat een ongelooflijk aantal is. De vraag of je iets kan bijdragen heeft iedereen zichzelf wel eens gesteld. Ook ik! Daarom loop ik de New York City Marathon 2022 voor KWF Kankerbestrijding op zondag 6 november 2022.

U kunt middels een donatie in gedachten met mij meelopen. Hoe gaaf is dat? Daarmee stimuleert u niet alleen mij in alle 42 kilometers en 195 meters, maar vooral alle mensen die worden ondersteund door KWF Kankerbestrijding.

Wat zou het mooi zijn als uw bijdrage leidt tot een klein geluksmomentje bij een partner, kind, gezinslid, vriend(in) of iemand die het gewoon simpelweg verdiend.

Gezondheid is niet te koop, maar bestrijding tegen kanker wel!

Namens Run for Life en KWF Kankerbestrijding super bedankt voor jullie donatie.
Ik ben er trots op dat ik namens jullie de uitdaging aan mag gaan.”

Arthur

Donatieteller: € 2329.69

93%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.