“Run Today for Tomorrow”

Annemiek Elizen

“In mijn dromen heb ik al meerdere malen de New York City Marathon gelopen. Soms woon ik zelfs in New York City en loop ik mijn duurloopjes door Central Park. Feit is dat ik niet in New York City woon, niet de New York City Marathon heb gelopen en überhaupt nog nooit een marathon heb gelopen. Dromen zijn bedrog zou je denken maar ik hoop in dit geval niet. De New York City Marathon is mijn ultieme droom en die ga ik in 2021 eindelijk waarmaken.

Mijn naam is Annemiek Elizen en ik ben 24 jaar. Sinds januari heb ik mijn Bachelor Communicatie in de pocket en ben ik werkzaam als projectcoördinator bij een marketingcommunicatiebureau. Mijn liefde voor lopen combineer ik het liefst met mijn andere liefde: reizen. Niet alleen maar samen met mijn beste (hardloop)vriendinnetje Pim ga ik bijna jaarlijks naar het buitenland voor een toffe hardloopwedstrijd. Dit jaar is New York City aan de beurt en we kunnen niet wachten! Samen met Run for Life Team 2021 gaan we dit bijzondere avontuur aan.

Naast het lopen van de allermooiste marathon zit er nog een ander doel aan mijn deelname namelijk zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen en KWF Kankerbestrijding steunen. Hoewel er in mijn directe omgeving niemand te maken heeft met deze vreselijke ziekte zou ik graag mijn steentje bijdragen. Toen ik las dat 1 op de 3 mensen ooit kanker krijgen schrok ik enorm. Dit moet veranderen en daar zet ik mij graag voor in. Zo loop ik de marathon niet alleen voor mezelf maar ook voor degene die misschien niet in staat zijn te lopen. Run Today for Tomorrow.”

Donatieteller: € 1168.50

117%

Donatieformulier

Mocht u gaan doneren dan willen wij u graag informeren dat u aan KWF Kankerbestrijding doneert, maar dat er ook een gedeelte van uw donatie voor de reis van de renner gebruikt kan worden. De deelnemer kan namelijk gebruik maken van de cashback-regeling. Op deze pagina vertellen we u daar graag meer over.
New York City Marathon - 7 november 2021
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 9 jaren heeft Run for Life maar liefst € 294.820,51 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 9 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2020 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 62%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.