“In 2011 heb ik met de eerste editie van Run for Life door New York gerend en speelde ik rond de 30 kilometer met de gedachte te stoppen. Waarom deed ik mezelf dit aan? Ik had overal pijn en mentaal zat ik er doorheen. Langs de kant stond een vrouw met een kartonnen bord in haar handen met de volgende tekst: “One day you won’t be able to do this, this is not that day!” Daar lag de essentie van waarom ik mezelf dit aandeed! Dagelijks krijgen teveel mensen de diagnose kanker, en dagelijks sterven teveel mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Komend jaar zal ik mezelf nogmaals een marathon aandoen. Deze bijzondere ervaring is voor mij dit keer nog bijzonderder (ja dat kan!) want ik zal samen met mijn broertje en zusje aan de start, en hopelijk ook de finish staan!

Dan nog iets over mezelf! Ik ben 26 jaar oud, heb gestudeerd in Amsterdam en ben hier nu ook aan het werk. Ben over bijna alles enthousiast of enthousiast te maken. En het allerbelangrijkste: ik zet me in voor Run for Life om de strijd met mezelf aan te gaan en bij te dragen aan KWF Kankerbestrijding! Hoe jij (ja jij, lezer van deze allerlaatste zin) hier een bijdrage aan kan leveren later meer!”