“Voor ons was het duidelijk; wij willen dit samen voor hem doen om zo te helpen in de strijd.”

Allard Joosten

“Hi! Mijn naam is Allard Joosten, ik ben 25 jaar, woon in Amsterdam en werk bij Unilever in Rotterdam.

Sinds mijn studententijd loop ik graag hard, om het hoofd leeg te maken, lekker buiten te zijn en mezelf uit te dagen. Zo heb ik meegedaan aan de halve marathon van Amsterdam voor KWF Kankerbestrijding in 2019, de Dam-tot-Dam loop, de Bruggenloop & Make-a-Wish. Volgend jaar hoop ik de New York City Marathon uit te lopen als ultieme uitdaging. Het lijkt me fantastisch dit met Run for Life Team 2022 te doen om zo geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Ik wil de van New York City Marathon rennen samen met mijn zus Hanneke en broertje Hidde. Afgelopen jaar werd ons leven op zijn kop gezet, toen we onze vader Roelof verloren aan kanker. Roelof was zelf fanatiek hardloper en liep in 2015 de New York City Marathon. Voor ons was het duidelijk; wij willen dit samen voor hem doen om zo te helpen in de strijd.”

Ga ook naar de pagina van de Familie Joosten (Allard, Hanneke en Hidde).

Donatieteller Allard, Hanneke en Hidde:
€ 12225.42

94%

Deze teller wordt automatisch bijgewerkt
en is actueel op dit moment.

Donatieformulier

New York City Marathon - 6 november 2022
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.