“Het is een grote eer om met Run for Life geld op te mogen halen voor KWF Kankerbestrijding tijdens de 50ste New York City Marathon op 6 november 2022!”

Abel Sandmann

“Tijdens mijn eerste hardloopwedstrijd ging het al door mijn hoofd: hoe zou het zijn om een hele marathon te lopen? Het was 7 april 2019 en ik bevond mij in Pyongyang, Noord-Korea, waar ik de halve marathon aan het lopen was. Een unieke ervaring, en sindsdien krijg ik het niet meer uit mijn hoofd. Ik moet en zal eens de hele marathon volbrengen! En wat is hiervoor nou een betere plek dan New York City?

Op 6 november 2022 zal de 51ste marathon van New York City plaatsvinden, en ik ben erbij om er volledig voor te gaan. Het is voor mij een prachtige combinatie een hele marathon te lopen en tegelijkertijd een mooi geldbedrag in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, een goed doel dat onderzoek doet naar de ziekte kanker. Er is nog altijd meer geld nodig opdat in de toekomst steeds meer patiënten ervan genezen.

Ik ben Abel Sandmann, een 26-jarige Geneeskundestudent. Tijdens mijn coschappen kom ik regelmatig in aanraking met deze nare ziekte die nog altijd de grootste doodsoorzaak in Nederland vormt. Run for Life is opgericht om dit cijfer terug te dringen. Het is een grote eer om met Team 2022 te gaan lopen. Ik hoop heel erg dat jij bereid bent geld te doneren. Jouw donaties aan mij gaan volledig naar het goede doel, elke euro gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Ik ben enorm dankbaar voor elke bijdrage, alle beetjes helpen!”

Donatieteller: € 1039.22

104%

Donatieformulier

New York City Marathon - 6 november 2022
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Instagram

Resultaten Run for Life

MISSIE

Run for Life is in 2010 opgericht met één missie: Het lopen van de marathon van New York met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding via sponsoring.

FINANCIEEL RESULTAAT

In de eerste 10 jaren heeft Run for Life maar liefst € 297.353,37 opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

RENNERS

In 10 jaar tijd hebben 184 renners met ons meegelopen, een geweldige prestatie! Hierop voortbouwend gaan we in 2021 voor de tiende keer met een nieuw team maar met dezelfde toewijding voor ons doel.

VOORUITGANG

In 1949, het oprichtingsjaar van KWF Kankerbestrijding, was slechts 25% van de kankerpatiënten 5 jaar na de diagnose nog in leven. Dit percentage is sindsdien gestegen naar 65%. Een mooi resultaat, maar er is nog een lange weg van veel onderzoek te gaan.